Musikknedlastinger representerer en praktisk metode for å få tak i sangene og albumene du begjærer mest. Den beste måten å virkelig maksimere opplevelsen er å lære alt mulig om nedlasting av musikk før du begynner prosessen. Artikkelen nedenfor skal være ekstremt nyttig for alle som ønsker å vite mer.

En flott nedlasting av musikk du bør vurdere er Amazon MP3-nedlasteren. Du kan kjøpe musikknedlastinger på Amazon.com, eller du kan søke etter alle slags gratis nedlastinger med dette. Klikk på «Get mp3» på en sang du ønsker å laste ned, og hvis nedlastingsprogrammet ikke allerede er installert, får du en melding om å laste den ned. Deretter velger du «Last ned sang» på sangen, og den begynner å laste den ned. Deretter åpnes det i programmet på systemet ditt som åpner mP3s.

Vær oppmerksom på hvilke nettsteder du får musikk fra. Kjente nettsteder tilbyr best sikkerhet, mens mindre kjente kan selge informasjonen din. Husk at du alltid er tryggere hvis du begrenser mengden personlig informasjon du gir til nettsteder du ikke kjenner.

Kontroller filstørrelsen når du laster ned musikk. De fleste musikkfiler er omtrent to til fem megabyte. Hvis du finner ut at en fil er mye mindre, kan det være en tekstfil forkledd som nedlasting av musikk. Ved å laste den ned kan det hende at du setter datamaskinen din i fare for virus, noe som kan skade din personlige informasjon.

Vurder å bli med på et online forum for musikkentusiaster. Mange vil dele nedlastningene sine gratis. Dette lar deg utforske forskjellige musikksjangre eller den nyeste cd-en fra en kjent artist uten å bruke mye tid eller penger på oppgaven, noe som gjør det lettere å bygge biblioteket ditt med en variert blanding av melodier.

Hvis du bruker iTunes, må du huske å registrere deg for e-postvarslene. De sender ofte ut spesialtilbud og rabatterte album som er tilgjengelig til en lavere pris i en svært begrenset periode. Hvis du ikke registrerer deg for e-postvarsler, kan du gå glipp av disse besparelsene.

Ta en titt på tilbudene på Amazons nedlastingsside for musikk. Album og enkeltnedlastinger er ofte tilgjengelig til nedsatte priser her, og dette kan spare deg for mye penger på sangene du vil ha mest. Rabattene kan endre prisene dag for dag, så du bør sjekke nettstedet regelmessig for å spare mest mulig penger.

Du bør alltid ha et antivirusprogram hvis du laster ned musikk regelmessig. Et antivirusprogram skanner en fil før den lastes ned, slik at du får vite om viruset har et virus eller ikke. Hvis et virus på en eller annen måte kommer inn på harddisken din, kan antivirusprogrammet nøytralisere og fjerne viruset.

Å få musikk via nedlastinger er en fantastisk måte å sikre alle favorittlåtene dine enkelt og billig. Men med mindre du studerer emnet litt på forhånd, kan du føle deg forvirret. Hold denne artikkelen som referanse, så får du mye enklere tid til å finne og velge det du liker best.

Lær Om Musikknedlastinger